Ontdek wat nieuwe
kozijnen
voor je kunnen betekenen
Ontvang vrijblijvend offertes
  • Vergelijk gratis offertes
  • Betrouwbare vakmannen
  • Onafhankelijk advies
  • Meer dan 10 jaar ervaring
kozijnen geïnstalleerd
Ontvang vrijblijvend offertes
one moment please.....

Wil jij besparen op je energierekening en de waarde van je woning verhogen?

Het proces in 3 stappen

We houden het graag simpel en transparant. Dit is onze werkwijze

Contact formulier

Vraag een aanbod op maat aan door digitaal een aantal vragen te beantwoorden.

Aanbod op maat

Na het adviesgesprek ontvang je het aanbod op maat. Is alles naar wens? Dan kun je gemakkelijk online akkoord geven.

Bespaar

De kozijnen worden bij u geinstalleerd op eem afgesproken datum en u kunt beginnen met besparen op uw energiekosten!

Voordelen van kozijnen

Met nieuwe kozijnen geniet je van een hogere isolerende waarde, waardoor je bespaart op je energierekening en van een verhoogd wooncomfort. Daarnaast geef je je woning een nieuwe en verzorgde uitstraling en verhoog je hiermee de waarde van je woning.

Bootstrap Themes

Besparen met kozijnen

Zowel kunststof, aluminium en houten kozijnen hebben een uitstekende isolatiewaarde, waardoor je met nieuwe kozijnen kunt besparen op je energierekening. Vooral gecombineerd met HR++ glas zal je een flink verschil op je energierekening terugzien.

Hoeveel je exact gaat besparen hangt af van de oppervlakte van de kozijnen en de ramen, het type glas en het materiaal van de kozijnen.

Plaatsen en onderhouden kozijnen

Het plaatsen van kozijnen kan al binnen één dag gebeuren. Het is belangrijk dat dit door een goede specialist gebeurt, want als de kozijnen niet correct worden geplaatst, kan er lekkage ontstaan.

Aluminium en kunststof kozijnen hoef je nauwelijks te onderhouden. Af en toe schoonmaken is genoeg. Bij houten kozijnen is er iets meer onderhoud nodig. Zo moeten ze één keer in de 10 tot 15 jaar geschilderd worden, en moet het sluitwerk worden ingevet.

Bootstrap Themes

Een hoger wooncomfort met nieuwe kozijnen

Door de aanschaf van nieuwe kozijnen geniet je van verschillende voordelen. Wil jij besparen op je energierekening en de waarde van je woning verhogen? Hier vind je alle informatie, waaronder de kosten en de verschillende soorten materialen.

Example image

Wie zijn wij?

Groenkeuze.nl bevorderd het slim verduurzamen huishoudens. Wij zoeken de beste kwaliteit voor de beste prijs. Wij werken enkel met gerenommeerde partijen met bewezen kwaliteit en duurzaamheid.